Project Description

Chattahoochee Country Club

Pimsler Hoss Architects assisted the Chattahoochee Country Club with renovations to two areas in their facility:

  • The Athletic Center, and
  • Three dining rooms including outdoor patios.

The Athletic Center was expanded by 1300 square feet, a larger Weight Room was created along with a new dedicated multi-purpose Classroom, and locker rooms were remodeled.

In the Dining Areas, the Club wished to replace outdated finishes, as well as reprogram an underutilized formal dining area as a dedicated bar and lounge. A smaller dining room was reconfigured to become a new, exclusive Fine Dining Room.

Pimsler Hoss Architects provided design through construction documentation services, as well as coordination with the interior design firm. The process required many meetings with the management team, the Board, and general Club members to ensure the variety of needs within the Club were met with efficiency and attractive design.